Un exministre de Berlusconi clava una bufetada a un periodista que l'entrevistava

Es va molestar per les insistents preguntes sobre les pensions vitalícies a polítics retirats

bofetada

bofetada

1
Es llegeix en minuts

Mario Landolfi, exministre italià de Comunicació en un dels Governs de Silvio Berlusconi, s'ha convertit en l'autor d'una bufetada viral a l'agredir, enmig d'una entrevista, el periodista que l'interrogava. L'agressió de Landolfi es va produir quan Danilo Lupo, del programa Non è l’Arena, li estava preguntant sobre les pensions vitalícies als polítics retirats. L'exministre va començar a mostrar-se visiblement molest, va elevar el to de la conversa i va acabar donant-li un fort cop a la cara a Lupo, a qui fins i tot li van saltar les ulleres. L'agressió va passar a Roma, als carrerons que hi ha darrere del Palazzo Montecitorio, situat entre la plaça del Parlament i la de Monte Citorio, on hi ha la Cambra de Diputats italiana, i va ser presenciada per turistes i transeünts, que van quedar sorpresos per l'escena. 

Notícies relacionades

Massimo Giletti, director del programa Non è l'Arena, va declarar que lamentava “profundament” que un exministre reaccionés “de manera desconsiderada. Les imatges no necessiten cap comentari i ens diuen com, desafortunadament, el tema de les pensions vitalícies per a exparlamentaris segueix sent polèmic. Puc entendre una forta reacció dialèctica, però no la violència", segons publica Il Post.

"Estic escrivint una carta de disculpa a Massimo Giletti”, ha comentat Landolfi, per la seva banda, al Secolo d'Italia. Després d'afirmar que no hi ha dubte sobre la incorrecció de la seva acció, l'exministre ha afirmat que li agradaria que el vídeo es publiqués íntegrament, per deixar clar que havia sigut “objecte d'una provocació. El periodista em va perseguir al carrer i em va fer preguntes sobre el tema de les rendes vitalícies”. Segons Landolfi, va convidar el periodista a parlar del tema a la seva oficina, però Lupo va insistir. “¿Per què no t'agrada parlar al carrer?”', afirma Landolfi que li va preguntar, i que ell li va respondre que no li agradava parlar al carrer. “Va seguir insistint, encara que li vaig suplicar que em deixés passar. Després vaig perdre la paciència i em disculpo”, assegura l'exministre, que demana que es vegi “tota l'escena, que dura cinc minuts, i no solament el moment de la bufetada". El vídeo complet de l'entrevista s'emetrà aquest diumenge a Non è l'Arena.