confessió viral

Frank Cuesta es declara antianimalista en un vídeo de Youtube

L'activista creu que l'animalisme s'ha convertit en "una moda d'ignorants que l'únic que saben és el que veuen a internet"

frank-cuesta

frank-cuesta

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Frank Cuesta s'ha declarat antianimalista en un vídeo que ha pujat a Youtube. En la gravació defensa que l'animalisme actual s'ha convertit en "una moda d'internet", una "plaga" font d'"ignorants que l'únic que saben és el que veuen a les xarxes". Cuesta ha lamentat que hi hagi gent que s'hagi "fet vegana de sobte" i critica el "radicalisme total" que, segons ell, practiquen algunes associacions que defensen la natura.

L'activista i estrella de la tele ha insistit que els "veritables defensors dels animals" no es troben a internet, sinó en la vida real, i ha recordat que ell "sacrifica la seva vida" per la causasacrifica la seva vida.

"Els zoos, durant moltíssim temps, han sigut un lloc d'estudi i de recuperació de les espècies en perill d'extinció. El problema no són els zoos, el problema és que s'hagin convertit en un espectacle", afirma Cuesta, que creu que els humans "som una raça superior a la resta dels animals pel nostre cervell", i que això "ens fa responsables". 

Crítiques als vegans

Dels 21 minuts que dura el vídeo, una bona part els ha dedicat a criticar els antiespecistes. "El món és especista: cada vegada que entreu en una autopista o que agafeu un avió i aneu a l'Índia, esteu contribuint a la contaminació", ha assegurat.

Notícies relacionades

Cuesta ha insistit que "el món ha crescut gràcies a l'abús de la naturalesa", a base d'electricitat, gas, telèfons, maquillatge i medecines provades amb animals. "El problema no és que algú es mengi un botifarró, sinó que el consum de carn sigui massiu", ha advertit, després d'afirmar que les solucions efectives són "dures, però reals". 

Resposta a les xarxes

Encara que la majoria dels comentaris del vídeo de Youtube són de suport, les respostes al vídeo - que s'ha situat en el setè lloc de tendències de la plataforma- no s'han fet esperar. A Twitter, alguns usuaris han titllat Cuesta d'"antropocentrista" i "impresentable", i han qualificat el seu vídeo de "pèssim".