28 set 2020

Anar al contingut

AVALUACIÓ DE VALORS

Excel·lent en respecte i generositat: les "altres notes" d'un profe sevillà

El profe Ramón qualifica les qualitats humanes dels seus alumnes, unes 'matèries' que per a ell són més importants que les clàssiques

El Periódico

Excel·lent en respecte i generositat: les "altres notes" d'un profe sevillà

Les escoles i instituts solen entregar als seus alumnes les qualificacions de la segona avaluació del curs just abans de les vacances de Setmana Santa.

I això és el que ha fet el profe Ramón, mestre d'una escola de Sevilla. El peculiar docent ha volgut deixar constància de les notes que ha posat als seus alumnes en unes matèries més importants per a ell, com són les qualitats humanes i els valors dels nois, que qualifica aquestes matèries de "les altres notes".

I Ramón ha decidit compartir aquestes qualificacions a través del seu compte de Twitter, on exalta les virtuts d'Elena, una de les seves estudiants de 9 anys. En les matèries on s'avalua si és una nena feliç, si és generosa i bona companya, si és respectuosa... Elena obté la qualificació més alta: excel·lent

El tuit ha tingut en a penes quatre dies gairebé 5.000 retuits i més d'11.000 M'agrada. I el profe Ramón s'ha mostrat encantat de la repercussió inesperada que ha tingut la seva iniciativa, i desitja que serveixi per "connectar persones que lluiten cada dia per una millor educació". 

   
   
      

Segueix l'Extra a Facebook