AVALUACIÓ DE VALORS

Excel·lent en respecte i generositat: les "altres notes" d'un profe sevillà

El profe Ramón qualifica les qualitats humanes dels seus alumnes, unes 'matèries' que per a ell són més importants que les clàssiques

proferamon

proferamon

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les escoles i instituts solen entregar als seus alumnes les qualificacions de la segona avaluació del curs just abans de les vacances de Setmana Santa.

I això és el que ha fet el profe Ramón, mestre d'una escola de Sevilla. El peculiar docent ha volgut deixar constància de les notes que ha posat als seus alumnes en unes matèries més importants per a ell, com són les qualitats humanes i els valors dels nois, que qualifica aquestes matèries de "les altres notes".

I Ramón ha decidit compartir aquestes qualificacions a través del seu compte de TwitterTwitter, on exalta les virtuts d'Elena, una de les seves estudiants de 9 anys. En les matèries matèrieson s'avalua si és una nena feliç, si és generosa i bona companya, si és respectuosa... Elena obté la qualificació més alta: excel·lent

El tuit ha tingut en a penes quatre dies gairebé 5.000 retuits i més d'11.000 M'agrada. I el profe Ramón s'ha mostrat encantat de la repercussió inesperada que ha tingut la seva iniciativa, i desitja que serveixi per "connectar persones que lluiten cada dia per una millor educació". 

               Segueix l'Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades