'INFLUENCER' AMB IMPACTE

Un tuit de Kylie Jenner li costa mil milions d'euros a Snapchat

Les accions de l'empresa van caure més d'un 6% a la borsa després que la petita del clan Kardashian digués que no farà servir més Snapchat

zentauroepp42281432 gente  kylie jenner instagram180223140014

zentauroepp42281432 gente kylie jenner instagram180223140014

2
Es llegeix en minuts
Alexander García

El poder dels influencers és tan gran al segle XXI que un simple tuit de la nord-americana Kylie Jenner li ha costat a Snapchat més de mil milions d'euros en pèrdues de valor de mercat. "¿Hi ha algú a més de mi que ja no obri Snapchat? Estic tan trista...", va escriure l'estrella de televisió dimecres passat, 21 de febrer, al seu compte oficial de Twitter. La tempesta que va generar el missatge va provocar que el valor de les accions de la famosa aplicació de missatges instantanis tanqués l'endemà amb una caiguda del 6% a la borsa.

El comentari de la germana de Kim Kardashian ha fet molt de mal a Snapchat, en un moment crític després de la mala acollida que va tenir el nou redisseny de l'aplicació a finals de l'any passat. El tuit de la jove de 20 anys, que sense ofici conegut però amb 24 milions de seguidors a Twitter i més de 100 milions a Instagram és una de les persones més influents d'internet, ha revifat encara més la flama de les crítiques. Molts dels usuaris de Snapchat exigeixen canvis i fins i tot han impulsat una petició perquè torni a la seva antiga aparença. La campanya compta amb més d'un milió de firmes.

De tota manera, des de l'empresa de la famosa xarxa social, han insistit que no tenen plans de tornar enrere en el seu disseny. El director de l'empresa, Evan Spiegel, va dir a principis d'aquest mes que els usuaris "només necessiten passar-hi més temps per acostumar-s'hi". Però alguns com Jenner ja han abandonat el vaixell per pujar al d'Instagram. De fet, ha sigut aquesta xarxa social l'escollida per la petita del clan Kardashian per mostrar al món la fotografia de Stormi Websterla seva primera filla amb el raper Travis Scott. La imatge, on es veu la nena agafant el dit de la seva mare, s'ha convertit en la publicació amb més m'agrada .

Una jove mediàtica

Notícies relacionades

Jenner és filla de l'exatleta William Bruce Jenner (ara Caitlyn Jenner) i de l'empresària Kriss Jenner. Va estudiar a l'escola privada Sierra Canyon School amb la seva germana gran, Kendall, a Calabasas, però va acabar els seus estudis a casa. Durant l'adolescència va tenir una controvertida relació amb el raper Tyga, amb qui va començar a sortir als 16 anys. Tyga era vuit anys més gran que ella, estava divorciat i tenia un fill. Des de la seva majoria d'edat viu independitzada a Los Angeles, i actualment està en una relació amb el raper Travis Scott. 

Arran de la seva aparició al reality show autopromocional de la família Kardashianreality show , Jenner va aconseguir certa fama, que després s'ha anat llaurant en la premsa rosa i altres programes televisius. La gran activitat que ha tingut a Snapchat sempre ha contribuït de forma notòria a l'augment de la seva popularitat. Ara, el poder mediàtic que tenen ella i la seva família és capaç de fer trontollar els fonaments de Wall Street amb un simple missatge a través del mòbil.

Temes:

Snapchat Twitter