mutacions de cine

'Vanity Fair' s'excedeix amb el photoshop en la seva portada sobre Hollywood

La revista nord-americana posa una cama extra a l'actriu Reese Witherspoon i una mà de més a la presentadora de televisió Oprah Winfrey

zentauroepp41790237 180126122433

zentauroepp41790237 180126122433

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El photoshop torna a estar en boca de tothom després de l'especial sobre Hollywood de la revista de moda Vanity Fair, en què es pot apreciar que l'actriu Reese Witherspoon té tres cames, i la presentadora de televisió Oprah Winfrey, tres mans.

Almenys, això és el que han estat destacant molts usuaris de les xarxes socials sobre les imatges de la revista, realitzades per la prestigiosa fotògrafa Annie Leibovitz: "Massa errors. Vanity Fair li ha posat tres cames a Reese Witherspoon en aquesta terrible sessió d'una portada photoshopejada. ¿Què carai ha anat malament???? ¡Però encara n'hi ha més!: mireu Oprah [Winfrey] amb tres mans i Zendaya amb una cama", assegura a Instagram el famós bloguer nord-americà Perez Hilton.

I les mateixes afectades per les mutacions fotogràfiques també s'han encarregat de ressaltar aquests errors, no sense cert humor. "Bé... Suposo que ara tothom sap... que tinc 3 cames. Espero que em seguiu acceptant tal com soc", assegura Witherspoon en un tuit.

Winfrey ha respost al tuit de l'actriu de Big Little Lies amb la mateixa sorna: "Accepto la teva tercera cama [Witherspoon]. Però perquè sé que tu acceptes la meva tercera mà".

Vanity Fair ha sortit al pas d'aquestes equivocacions de forma parcial. La revista assegura, en el mateix to humorístic, que, "encara que ens hauria encantat l'exclusiva de la tercera cama de Witherspoon, per desgràcia no és més que el forro del vestit que porta", mentre que assumeix l'error de les tres mans d'Oprah Winfrey i assegura que ja l'han corregit en la seva edició on line: "En el cas d'Oprah, ¿com podem aspirar que faci malabars amb només dues mans?", es pregunta:

   James Franco, eliminat

També ha transcendit que la revista ha fet ús del photoshop per una cosa més seriosa: eliminar l'actor James Franco d'aquesta portada quan es va saber, a principis d'any, que dues actrius l'havien denunciat per haver abusat sexualment d'elles

"Vam prendre la decisió de no incloure James Franco a la portada de Hollywood després de saber les acusacions d'abusos [sexuals]", ha assegurat un portaveu de Vanity Fair a la revista The Hollywood Reporter.

Sembla, segons el portaveu, que a la foto que va fer {Leibovitz} hi sortia James Franco amb Reese Whitherspoon, Oprah Winfrey, Nicole KidmanTom HanksRobert De Niro, Harrison FordGal GadotMichael B. Jordan, ZendayaJessica ChastainClaire Foy i Michael Shannon, però va ser convenientment eliminat de la imatge que finalment ha sortit a la portada.

     Segueix l'Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades