idiomes misteriosos

El traductor de Google converteix una barreja de paraules inventades en frases enigmàtiques

El servei de traducció del buscador desxifra paraules falses en cites com "Eres el mismo que ha estado muerto" o "Los campesinos mastican personas"

undefined22313842 a palestinian boy opens the palestinian homepage of google s180126125028

undefined22313842 a palestinian boy opens the palestinian homepage of google s180126125028 / AHMAD GHARABLI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cada dia sorgeixen novetats relacionades amb el món d'internet. Una de les últimes té a veure amb Google i el seu traductor, i amb la curiosa forma que té de traduir alguns idiomes estranys i pràcticament desconeguts com el ioruba, el maori i l'igbo, entre altres. El procés és senzill. Simplement s'han d'escriure coses sense sentit a la plataforma i esperar que apareguin en castellà cites misterioses com "Eres el mismo que ha estado muerto"Los campesinos mastican personas"."Los campesinos mastican personas

Aquest enigmàtic fenomen ha sigut descobert a Twitter. Sembla que és la xarxa social per excel·lència a l'hora d'investigar i controlar l'actualitat: ho analitza tot i res passa desapercebut davant la seva atenta mirada. A més de cites tenebroses, aquesta funció de Google també fa preguntes als usuaris que entren en el seu joc. Introduint una altra vegada paraules inventades, la plataforma mostra cites com aquestes: "¿Cómo te deshaces de los homosexuales?"¿En qué página estás secuestrado?

               Segueix l'Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades

               

   

Temes:

Google