ABUSOS SEXUALS A HOLLYWOOD

Ridley Scott esborra Kevin Spacey de la pel·lícula que acabaven de rodar

El cineasta torna a filmar les escenes en què sortia l'actor, que és reemplaçat per Christopher Plummer

zentauroepp40868392 this combination photo shows kevin spacey at the tony awards171109083703

zentauroepp40868392 this combination photo shows kevin spacey at the tony awards171109083703

2
Es llegeix en minuts

El cineasta Ridley Scott ha decidit eliminar Kevin Spacey de la seva pròxima pel·lícula, 'All the money in the world', que ja estava acabada i que s'havia d'estrenar el 22 de desembre, i reemplaçar-lo pel veterà Christopher Plummer, que rodarà les seves escenes en les pròximes dues setmanes.

Segons va informar el blog especialitzat Deadline, Scott i l'estudi Sony han pres aquesta dràstica decisió amb l'objectiu que la cinta no vegi afectada la seva data d'estrena, que corria risc de veure's endarrerida per l'escàndol d'assetjament i abusos sexuals que envolta Spacey.

Spacey encarnava en la pel·lícula el multimilionari John Paul Getty, un paper secundari i breu però decisiu en la trama, del qual ara s'encarregarà Plummer.

L'estudi Sony havia orquestrat una forta campanya publicitària de cara als Oscar amb Spacey com a reclam dins la categoria de millor actor de repartiment, però, segons va informar recentment la revistaVariety, aquests plans es van desestimar quan es van conèixer les acusacions contra l'actor.

Mark Wahlberg i Michelle Williams, els protagonistes d''All the Money in the World', també estaran involucrats en el rodatge d'aquestes noves escenes. Segons fonts consultades per la publicació, la maniobra és viable ja que moltes de les escenes del personatge de Getty són en solitari.

Aquest dilluns, els responsables de la pel·lícula van decidir cancel·lar l'estrena prevista al festival AFI de Los Angeles (EUA), on havia de ser la cinta que tanqués el certamen. No obstant, l'estudi Sony va optar per retirar-la ja que no volia que la polèmica al voltant de Spacey entelés el llançament de la cinta i el treball de la resta de l'equip. El llargmetratge, basat en fets reals, narra el segrest del net del magnat John Paul Getty.

Carrera en la corda fluixa

Aquest nou gir prolonga el gran escàndol que envolta Spacey, doble guanyador de l'Oscar, la carrera i reputació del qual estan a la corda fluixa arran de les greus revelacions d'agressió sexual conegudes en contra seu.

Després que l'actor Anthony Rapp denunciés Spacey per un incident que va tenir lloc el 1986 quan la víctima tenia 14 anys, s'hi han afegit vuit treballadors o exempleats de la sèrie 'House of Cards', l'intèrpret mexicà Roberto Cavazos i el director Tony Montana per donar a conèixer l'enorme historial d'episodis d'abús o assetjament sexual del protagonista de 'Sospitosos habituals' (1995).

Notícies relacionades

Spacey va demanar perdó a Rapp i va assegurar posteriorment que buscarà ajuda i tractament. No obstant, Netflix ha decidit trencar llaços amb l'actor: després de suspendre temporalment el rodatge de la sisena temporada de 'House of Cards', la cadena estudia "matar" el personatge de Spacey en la sèrie per tirar endavant.