A Austràlia

Les misterioses criatures que mosseguen carn humana

Un adolescent es troba amb les cames plenes de sang per l'aparent atac d'unes bestioles gelatinoses

39588785 60

39588785 60

1
Es llegeix en minuts

Un adolescent australià de 16 anys, Sam Kanizay, va tenir una desagradable sorpresa quan anava a banyar-se dissabte passat a la nit a la platja de Dendy Street, a prop de Melbourne (Austràlia). Mitja hora després de remullar-se, va sortir de l'aigua amb les cames plenes de sang.

Els doctors no se'n sabien avenir, davant d'aquest succés, tenint en compte que el noi no s'havia donat cap cop ni havia fet res per causar aquell raig de sang. A l'hospital, van descartar que l'hemorràgia pogués ser provocada per meduses perquè les ferides eren molt més incisives de les que acostumen a fer aquests animals marins.

El pare de Sam va tornar a la platja amb un tros de carn crua i va recollir una mostra de l'aigua amb unes esgarrifoses bestioles gelatinoses que devoren la carn. Malgrat aquesta suposició, els científics encara no confirmen fefaentment la causa de les ferides de les cames del noi.

Notícies relacionades

Els experts han identificat les criatures capturades pel pare de Sam com un tipus de crustaci netejador comunament conegut com a 'puces de mar'. "No es dediquen a menjar persones, però a vegades poden arrencar un petit tros, com els mosquits i les sangoneres", assegura Jeff Weir, membre del Dolphin Research Institute.

L'alarma que ha provocat aquesta notícia ha sigut considerable, malgrat que les autoritats recomanen no tenir por, ja que és molt poc comú que aquests animals siguin carnívors.