ÈXIT A YOUTUBE

Què és 'el terra és lava', l'últim repte viral

El joc consisteix a posar-se fora de perill en menys de cinc segons des del moment que una persona diu la contrasenya

 

  / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Una persona, càmera en mà, diu a una altra “el terra és lava”. A partir d'aquí, aquesta persona té cinc segons per posar-se fora de perill, pujar a algun lloc, el que tingui més a mà, perquè el terra crema, és pur foc. I com més alt i absurd sigui el refugi, com un arbre o una prestatgeria del supermercat, millor. Això és l'últim repte viral, ‘The floor is lava’ (en anglès), una altra moda amb els dies comptats que ara mateix triomfa al canal Youtube.

Notícies relacionades

El joc no és nou, però sí l'adaptació als nous temps, amb una càmera i la possibilitat de compartir-ho a les xarxes socials per a la seva ràpida viralització. Els 'youtubers' més experimentats hi afegeixen efectes especials per donar-li més dramatisme al repte.

‘The floor si lava’ se suma a la llarga llista de xorrades –algunes de més inofensives que altres– com el pioner ‘Harlem Shake’, el ‘Mannequin challenge’, el ‘Salt and Ice challenge’, ‘Ice Bucket Challenge’ , el ‘Pencil-Flip Challenge’, el ‘Dead pose challenge’… ¿Quin serà el pròxim?