UNA IMATGE QUE ES VIRALITZA

El pònting transforma Will Smith en el seu oncle Phil

La imatge de l'actor caient al buit es viralitza a les xarxes al descobrir-se l'enorme semblança amb James Avery

Vídeo en què Will Smith salta a les cascades Victòria i es converteix en l’’Oncle Phil’. / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Ben amarrat als peus per una corda elàstica, l'actor Will Smith va saltar des d'un pont a l'Àfrica buscant emocions i quan va posar un peu a terra, va revisar el vídeo que havia gravat i es va emportar una enorme sorpresa: en ple vol, cap per avall, amb la cara inflada per la velocitat, es va transformar en el 'seu' oncle Phil, el de la sèrie 'El Príncipep de Bel-Air'. La comparació fotogràfica amb el grassoent  James Avery, mort el 2013, ha agitat les xarxes.

La 'trobada' de Smith amb Avery al cel de Zàmbia va superar el desig que va voler complir el protagonista de 'Els homes de negre' batejant-se en la pràctica del pònting. L'experiència de poder explicar què se sente al llançar-se al buit va quedar superada completament.

VIATGE A ZÀMBIA

Smith, de 48 anys, va viatjar fins a la frontera de Zàmbia i Zimbàbue per llançar-se des del pont que travessa el riu Zambeze, sobre les cascades Victòria. El mateix actor va gravar el moment i els usuaris d'Imgur, una web on es comparteix contingut multimèdia, l'han viralitzat. 

En el fotograma el protagonista de 'El Príncipe de Bel-Air ' recorda moltíssim l'oncle PhilVa ser precisament aquesta sèrie dels anys 90 la que va permetre a Smith projectar-se definitivament a la jungla de Hollywood.

630.000 VISUALITZACIONS

Notícies relacionades

La imatge de Smith en plena caiguda ja registra en menys d'un dia més de 630.000 visualitzacions. La semblança de l'actor amb l'oncle Phil, a qui Smith tenia especial estima, és més que raonable.

L'estrella del cine més cotitzada segons la revista 'Forbes', ha patit els últims anys una pèrdua de cabell fins a gairebé la calvície. Per això l'audiència el compara amb el desaparegut James Avery, un pare per a Smith i el quart de la llista de 'Els 50 millors pares de televisió de tots els temps', segons la revista 'TV Guide'. Ara les comparacions de les seves cares recorren les xarxes socials en mems i muntatges.

Temes:

Will Smith