Un Sant Valentí a Wallapop

La plataforma de compravenda entre particulars ofereix nombroses idees per als enamorats

san-valentn-destacada

san-valentn-destacada

3
Es llegeix en minuts
L. BENAVIDES / BARCELONA

S'acosta Sant Valentín i ja no saps què regalar. En el cas dels homes, les flors i els bombons són un clàssic, garantia d'èxit, i no requereixen una gran desemborsament econòmic, però tres anys consecutius regalant el mateix són massa. I ja se sap: quan la rutina entra per la porta, l'amor surt per la finestra. Afortunadament, un passeig per les aplicacions per a la compravenda entre particulars ofereix nombroses idees.

N'hi ha prou de filtrar per zona, per evitar-nos el sempre empipador enviament, i escriure a la barra del cercador paraules clau com ‘Sant Valentí’, ‘romàntic’ o ‘cor’. Un dels resultats més cars a Wallapop és un retrat de 90 x 80 centímetres de l'escola francesa, a la venda per 2.500 euros. Encara que la firma és il·legible, segons explica el venedor, el quadro podria ser obra de Jean-Marc Nattier, un retratista del segle XVIII. Però el regal més car amb diferència és una 'foodtruck' decorada amb motius romàntics. Els interessats en aquesta creperia amb rodes només han d'abonar 13.900 euros. Els seus propietaris se'n desprenen per “no poder atendre tota la documentació en regla llesta per començar a treballar”.

Bastant més barat que la creperia mòbil és el motllo en forma de cor amb què també es pot preparar un esmorzar superromàntic. N'hi ha prou amb fregir l'ou a l'interior del motllo, col·locat al centre de la paella. Val cinc euros i es pot aprofitar la comanda per comprar al mateix venedor altres detalls ideals per Sant Valentí. En el seu perfil de Wallapop hi ha tasses, roba interior, collarets i garlandes amb motius molt romàntics.

Excentricitats com el 'foodtruck' al marge, a Wallapop també s'hi poden trobar regals bastant més convencionals, com un vinil d''Elvis Presley, amb les seves millors “cançons d'amor”, per 15 euros; i un estoig que conté una colònia, gel de bany, 'body milk' i desodorant en esprai per només set euros. “Conjunt a estrenar”, assegura en la descripció el venedor. Per als cinèfils amb poc pressupost, dues opcions: la romàntica 'Tres metros sobre el cielo', que inclou una foto firmada per l'actor Mario Casas, per quatre euros; i la pel·lícula ‘Sant Valentí sagnant’, amb les ulleres 3D incloses, per a amants del gènere de terror. 

ARTESANIA

Els regals fets a mà, les manualitats de tota la vida, tenen un valor molt gran, incalculable. Per als que no tenen temps o no tenen gaire habilitat, les pàgines de compravenda també ofereixen articles personalitzats.  És el cas dels coixins especials per Sant Valentí que ven un usuari de Wallapop sevillà. “Especial, bonic i únic. Fets a mà. Preu per privat”, diu el seu missatge. Una altra opció són les roses de goma eva realitzades per una usuària de Coslada. “Es personalitzen amb els colors que vulguis i es poden escriure missatges als pètals. Pregunta preus”, explica el venedor, veí de Coslada.

ORIGINALS

Notícies relacionades

Un dels regals de Sant Valentí més originals, i per a tota la vida, són els tatuatges. També s'ofereixen professionals de la tinta en aquestes xarxes de compravenda. A Fuengirola, per exemple, un estudi de tatuatges té en marxa una oferta per a enamorats, del 10 al 17 de febrer: dos tatuatges de quatre centímetres per quatre centímetres, per 30 euros.

En el sector de la segona mà, gairebé tot s'hi. Així, objectes una mica 'horteres' com el diable de peluix o el gosset Lego podrien trobar una llar aquesta setmana. El primer “està molt ben cuidat i fa assegut 40 centímetres de llarg per 30 d'ample”, explica el seu propietari, que escolta ofertes per privat. El segon és un joc de 150 peces, ideal per muntar en parella, de segona mà però “en perfecte estat, amb caixa i manual d'instruccions impol·luts”. Els interessats en aquest simpàtic quisso l'hauran de recollir al barri del Clot de Barcelona, ja que el venedor no fa enviaments.