ESPORTS DE NEU

Cap de setmana blanc per a la família reial

Felipe, Letizia i les infantes han passat uns dies a Astún-Candanchú

jjubierre37175651 gra069  jaca  huesca   05 02 2017   los reyes  felipe y leti170205155136

jjubierre37175651 gra069 jaca huesca 05 02 2017 los reyes felipe y leti170205155136 / Javier Blasco

1
Es llegeix en minuts

Els reis Felip i Leitizia, la princesa Elionor i la infanta Sofia van disfrutar el cap de setmana de la neu a l’estació aragonesa d’Astún-Candanchú, a Jaca. Encara que les petites van demostrar que sabien moure’s amb desimboltura baixant les pistes, aquesta és la primera vegada que se les ha pogut veure esquiant en família. Com és sabut, l’esquí és un dels esports favorits del Monarca, a qui no li importa anar a les pistes en solitari, com va fer l’any passat a Baquèira-Beret. Pel que es veu, la família ha canviat aquesta localització habitual a la vall d’Aran per l’estació aragonesa.

Notícies relacionades

    Letizia ha hagut de posar-se al dia en l’esport blanc per no desentonar amb el seu marit, que és un expert esquiador, ja que quan es van casar ella va anunciar i va demostrar que no en tenia ni idea. Els cursets, els monitors i la pràctica l’han convertit en una acceptable esquiadora i la seva tècnica es revela ara molt millor. 

    El cap de setmana de la família no va incloure només esport, també van anar al restaurant Las Tres Ranas, on van sorprendre el personal amb la seva presència (la reserva estava feta des de fa temps, però no s’hi especificava que es tractés dels Reis). El menú, que el propietari del restaurant va revelar al diari El’Heraldo de Aragón, va consistir en sopa castellana, ous ferrats i una graellada de carn. Al compte de Facebook, Javier Fernández, el restaurador, va escriure: «Avui hem tingut una visita molt especial, els Reis i les infantes han vingut a dinar al nostre restaurant. Gràcies per la confiança que han dipositat en nosaltres». I acompanya el text amb una foto de la família reial amb els treballadors d’un local que té un menú de 16 euros.