AGRESSIÓ A UNA DISCOTECA

L''extriunfito' Àlex Casademunt mostra les ferides de la brutal pallissa

El seu company d''Operación Triunfo' Manu Tenorio assegura que "el causant d'aquesta destrossa ha de pagar davant la justícia"

Álex Casademunt publica una foto de la seva agressió / {periodico}

1
Es llegeix en minuts

Álex Casademunt,  que es recupera de la brutal pallissa que va patir dissabte passat a la discoteca Rouge Sound Club de Vigo, ha compartit aquest dimarts una imatge al seu compte d'Instagram on mostra la seva cara amb múltiples ferides. Amb la foto, l''extriunfito' ha escrit: "Malgrat l'aspecte tan aparatós, estic bé. Tinc l'ull intacte i, bo, punts i cicatrius. Poca cosa més".

Alguns dels seus col·legues d''OT' han mostrat el seu suport al seu excompany. Quan ha conegut els fets, Manu Tenorio ha declarat a Europa Press:: "Hi vaig saber a través de la televisió i em va sorprendre molt i em vaig escandalitzar. Vaig escoltar una xifra desorbitada a la cara de punts, com 20 punts o així. Això no és el mateix que quan et pegues una mica i et fan un punt a la cella. És una destrossa important". 

Notícies relacionades

El cantant va trucar preocupat al seu amic per veure com estava. "He parlat amb ell, està tranquil. Va ser molt fortuït i no va tenir temps per defensar-se. Sé que està bé però crec que és un fet dramàtic sobretot per la forma», va declarar.

"M'ha ensenyat una foto i realment m'ha sorprès el que té a la cara, però bé, crec que segons m'ha dit la recuperació va per bon camí i no tindrà més problemes. Espero que això tingui conseqüències, no es pot quedar impune. El causant d'aquesta destrossa ha de pagar davant la justícia", conclou.