¿Shakira ha plagiat Rihanna?

Els fans de l'artista de Barbados acusen la colombiana de copiar escenes del videoclip 'What's my name?' en el seu nou èxit 'Chantaje'

24934953 59

24934953 59

1
Es llegeix en minuts

No és la primera vegada que Shakira ha sigut acusada de plagi per algun dels seus temes. Ja el famós 'Waka-waka', l'himne del Mundial de Sud-àfrica 2010, es deia que era un plagi d'una cançó popular del grup camerunès Golden SoundsGolden Sounds de l'any 1985 titulada 'Zangalewa'.

I posteriorment, el tema '¡Loca!' també tenia coincidències, segons alguns, amb un tema del dominicà Edward Bello, que al seu torn era una versió copiada d'una altra versió de Ramón Arias, de Mayimba Music, i per això la colombiana va ser exculpada de plagi per un jutge novaiorquès.

Ara li ha tocat el torn a l'últim èxit de Shakira i Maluma 'Chantaje',

encara que aquesta vegada no és pels acords musicals, sinó pel contingut del videoclip. Fans de Rihanna han penjat a Facebook una publicacióRihannaFacebook per denunciar les 'coincidències' de les imatges entre el 'What's my name?' de la cantant de Barbados

Notícies relacionades

i el nou 'single' de l'artista colombiana. I ho han fet amb fotogrames dels dos videoclips, en què es poden veure les 'similituds' entre tots dos: gravats en un supermercat, la forma d'interactuar amb l'artista masculí -Drake en el cas de Rihanna i el citat Maluma, en el de Shakira-:

I tot això encara que "estimen" Shakira i que totes dues van col·laborar juntes fa un parell d'anys en el videoclip 'Can't remeber to forget you', de la colombiana, que en castellà es va traduir per 'Nunca me acuerdo de olvidarte'.