Chenoa, sobre la cobra: "Em fa vergonya que em pregunteu per això"

La cantant mallorquina ironitza a Twitter sobre les polèmiques imatges i vídeos gravats des d'un altre angle posen en entredit que Bisbal repudiés la seva exnòvia

36121386 60

36121386 60

1
Es llegeix en minuts

El tema de la cobra (o no) de Bisbal a ChenoaBisbalChenoa segueix fent parlar. Mentre que el protagonista masculí de la historieta ha dissimulat i ha sortit al pas de la polèmica amb una imatge molt romàntica amb la seva parella actual, Rosanna Zanetti, a InstagramRosanna Zanetti, Chenoa ha agafat el toro per les banyes i, quan li van preguntar pel concert a l'estació de l'AVE d'Atocha, aquest dimarts a la nit, va deixar anar: "Sí, segur. ¿I què més em vols preguntar?".

El reporter que li estava fent les preguntes, d''El programa de Ana Rosa' (Tele 5), s'ha centrat llavors en el 'minut d'or' de la retrasmissió: la famosa cobra. I Chenoa intentava esquivar la pregunta: "Fa tanta vergonya que hi hagi tanta gent al voltant i m'estiguis preguntant això, és tan vergonyós... Jo t'ho dic per si sents empatia, però no crec que la sentis. Sóc a la cua d'un taxi, no a la televisió", ha assegurat, davant les insistents preguntes del periodista.

No obstant, en les imatges difoses al també magazín matinal 'La mañana de La 1', de TVE -cadena que va emetre el concert, i que ha tractat el tema de la cobra al seu programa 'Corazón' i fins i tot al 'Telediario'-, Chenoa tanca el tema amb un "Ai, ¿quina cobra?".

La cantant mallorquina ha respost aquest dimecres de forma més irònica al seu compte de Twitter:

Notícies relacionades

I mentre això passa, segueixen proliferant els vídeos gravats des d'un angle diferent de l'emès per TVE que qüestionen la suposada cobra:

I és que, segons aquestes imatges, la cobra no existeix i Chenoa li diu una cosa a David a l'orella, li fa un petó al coll i després se separen sense cobres ni escarafalls de cap mena.