PREDICCIÓ DE MILHOUSE

Els Simpson van vaticinar el guanyador del Nobel d'economia 2016

Els famosos dibuixos també van advertir de la possible arribada de Trump a la Casa Blanca i fins i tot es van avançar a l'estrena de l'últim film de 'Star Wars'

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Cada vegada hi ha més gent que pensa que els creadors de la sèrie 'Los Simpson' tenen una bola de vidre, ja que no és la primera vegada que la sèrie nord-americana ens deixa bocabadats amb algunes de les seves prediccions.

Hem pogut veure com advertien els EUA de les conseqüències que tindria per al país que Donald Trump arribés a la Casa Blanca, van ser els primers a utilitzar 'smartwatches' i fins i tot es van avançar 15 anys a l'estrena de l'última pel·lícula de 'Star Wars'.

Notícies relacionades

A totes aquestes casualitats ara s'hi ha d'afegir que en un dels capítols de la temporada 22 de la sèrie, podem veure com Milhouse, Martin i Lisa amb una base de dades confeccionen una taula comparativa i fan una aposta sobre qui podrien ser els designats al premi Nobel en les diferents categories. Aquest fet no tindria la més mínima importància, si per a sorpresa de molts, en la taula no hagués aparegut el nom de Bengt Holmström, guanyador del premi Nobel d'economia d'aquest any, pel qual el millor amic de Bart havia apostat en la sèrie. A més, per si això fos poc, a la taula també hi apareix el nom de Bernhard Feringa, guardonat aquest any amb el premi Nobel de química.

Poc després que es conegués el nom del guanyador del Nobel d'economia, el MIT va llançar a Twitter el següent missatge: "Dada curiosa: Milhouse va predir una vegada que el professor Holmström del MIT guanyaria un premi Nobel. ¡La va encertar!".