FRASE DE L'ESTIU

"Ni Periscope, ni hòsties", la bretxa tecnològica feta frase

El monumental empipament d'una mare quan creu que la seva filla i la seva amiga veuen imatges inapropiades al mòbil

Una mare treu el mòbil a la seva filla i es queixa del seu ús. / periodico

1
Es llegeix en minuts
JOAN GUILLÉN GARFIAS

"¡S'ha acabat! ¡Ni Periscope, ni hòsties!". Així comença el vídeo que està arrasant a les xarxes socials i que probablement és el punt de partida de la que serà la frase de l'estiu.

Tot comença quan una mare, molt cabrejada, interromp l'emissió que la seva filla i una amiga seva estan fent per la xarxa social que va posar de moda el jugador del Barça Gerard Piqué. "Ni hòsties. ¿D'acord? Ni hòsties. Un tio amb la polla a l'aire", continua la mare coratge.

Després de prendre-li el mòbil a la seva filla sense pietat, els usuaris comencen a sentir el trepig de xancletes de la dona, que se'n va cap al pis de sobre. Però malgrat tenir ja ella l'aparell, el monumental empipament augmenta cada vegada més.

La dona, que no s'adona que la retransmissió continua en directe, no calla. El seu reguitzell de queixes ressona per la casa, mentre els seguidors de l'emissió poden sentir-la, i ara, veure-la a ella, també. La bronca familiar s'estava emetent a tot el món, sense que la mare ho sabés.

"EM TENS CREMADÍSSIMA"

Notícies relacionades

"Em tens cremadíssima. És que no puc, no puc més", "Com goses ficar-te al Periscope, Naiara, ja veuràs", crida la mare. "No sé on anirem a parar amb la merda dels mòbils", continuava. I és precisament en aquesta frase on molts han vist la bretxa tecnològica, social i generacional que hi ha en l'actualitat.

Aquesta segregació es dóna entre adults i joves, pares i fills. Deriva de l'avenç tecnològic i, especialment, de l'ús i la dependència que tenen els joves pels dispositius mòbils, que moltes vegades els progenitors no entenen. Ara, molts d'ells es reflecteixen en la mare coratge del vídeo i adopten el ja famós, ja que és 'trending topic' des de fa més de 10 hores, "Ni Periscope, ni hòsties" com a lema definidor de la seva oposició a les xarxes socials.