TREMOLA JOAN DE SON RAPINYA

'La salchipapa', l'aposta de Leticia Sabater per a l'estiu

L'inclassificable videoclip de l'expresentadora de televisió ja va camí del milió de visites

Leticia Sabater balla i canta sobre un fons que sembla estar fet per un aficionat / periodico

1
Es llegeix en minuts

Joan de Son Rapinya Joan de Son Rapinya i el seu 'Lo vamos a petar' li ha sortit una competidora per al títol de 'cançó de l'estiu', i no podia ser una altra que Leticia Sabater.

Diumenge passat la cantant catalana va llançar a Youtube una cançó que es vol convertir en el tema per a quan arriba la calor.

Lleugera de roba, i amb un vídeo que sembla estar fet per un aficionat sense gaires coneixements, Leticia posa tota la carn a la graella; ho dóna tot, encara que de veu va una mica escassa. En ocasions sembla que homenatja el famós 'tiqui, taca'. El títol de la cançó recorda, a més, a una cançó interpretada per Laureano José, un nen colombià de 12 anys que la va convertir en viral.

MÉS DE 800.000 REPRODUCCIONS EN DOS DIES

Notícies relacionades

En dos dies ha superat les 800.000 reproduccions a Youtube, encara que també ha provocat una quantitat grandiosa de burles crítiques a les xarxes socials. Algunes, com aquestes: 

FENOMEN VIRAL

El títol de la cançó recorda el vídeo d'un nen colombià que es va fer viral fa algun temps. En aquest, el menor ballava feliç després d'haver-se menjat una 'Salchipapa'.