COL·LEGUES A LA XARXA

Juji, el gos gegant que triomfa a Instagram

El dissenyador Christopher Cline penja a la xarxa social muntatges amb Photoshop en què ell i la seva mascota viuen tota mena d'aventures

cline-1-cortado / TUDELA, MONICA

cline-1-cortado
cline-3-cortado
cline-6-cortado
cline-5-cortado
cline-4-cortado
cline-2-cortado

/

1
Es llegeix en minuts
Mònica Tudela
Mònica Tudela

Periodista

Especialista en fotografia i video

Ubicada/t a Barcelona

ver +

És blanc, pelut, dolç i de bon caràcter. I triomfa a Instagram. És Juji, el gos gegant que de la mà del seu amo, el dissenyador Christopher Cline, s'està convertint en un dels animals més estimats de la xarxa social de fotografies. "Juji és el millor. Són 45 quilos de pèl i amor", explica Cline, que a les fotos fa aparèixer la mascota encara més gran del que és en realitat.

Juji i Christopher tenen més de 87.000 seguidors a Instagram i gairebé 2.100 fotos publicades, i en realitat són col·legues a la xarxa.

Cline, un dissenyador gràfic nord-americà expert en els treballs amb Photoshop, nodreix el seu Instagram de fotomuntatges en què sempre apareix acompanyat de Juji de mida gegant en les més insòlites situacions. Van junts en bicicleta o en barca per un llac, passegen pel camp, llegeixen el diari, practiquen esport, imiten escenes de pel·lícules famoses o miren junts la tele a casa. Encara que això últim... també ho fan en la realitat: "És molt dolç i gens agressiu. S'asseu al sofà amb mi i mira la televisió. Borda, li agrada sortir. És molt divertit estar amb ell", explica Cline.

D'AFICIÓ A PROFESSIÓ

"Dedicar-me a aquesta classe de fotos va sorgir de manera natural. Sóc dissenyador i uso molt Photoshop, així que em va semblar una bona idea. A més, visc a Minnesota, on és hivern set mesos a l'any, i per tant és bo tenir un 'hobby", diu fent broma Cline.

Notícies relacionades

Actualment el dissenyador passa bona part del temps fent muntatges similars als que fa amb Juji per a gent d'arreu del món. "Això s'ha convertit en la meva feina a jornada completa i m'encanta", explica. "Dedico dos i tres hores a fer un muntatge, des de la fotografia inicial fins al muntatge final", afegeix Christopher Cline.

Cada foto nova de Juji a la xarxa és una sorpresa. ¿En quina nova situació trobarem al gos gegant i el seu amo en la pròxima imatge?

Temes:

Gossos Instagram