L'AJUNTAMENT ESTUDIA EL CAS

Wismichu: "He fet més de 200 xous aquest any i ningú s'ha queixat"

El 'youtuber' respon en un vídeo als pares que van qualificar de "groller i sexual" el seu espectacle de Tenerife

 

  / TWITTER

3
Es llegeix en minuts
GEMMA FONTSECA / BARCELONA

"Es treu la pistola de la bragueta i comença a disparar al públic una espècie de líquid, dient que es tracta de llet calenteta". Així han descrit a 'Las Provincias' diversos pares de menors d'edat que van assistir al xou del 'youtuber' Ismael Prego, conegut com a Wismichu

El xou, denominat 'Hay un Wismichu en mí', es va celebrar el cap de setmana passat a la capital de Tenerife davant de 1.800 persones, la majoria d'elles menors d'edat. Davant les queixes presentades per diverses famílies, l'ajuntament estudiarà si l'espectacle ha traspassat els límits legals. L'ajuntament ha decidit traslladar l'actuació a la Fiscalia de Menors perquè sigui l'administració de justícia la que determini si a l'espectacle ofert hi va haver algun element constitutiu de delicte.

RESPOSTA DE WISMICHU

No obstant, la versió del 'youtuber' és del tot diferent. Dijous al vespre, va publicar un vídeo a la plataforma titulat 'Fart dels mitjans, fart d'acusacions i fart de mentides'. Amb aquest títol, ho deia tot. Al vídeo, que ja porta gairebé 780.000 visualitzacions, Wismichu explica que fa gairebé quatre anys que fa humor "per a qui ho vulgui veure i sobretot per a mi", i que ja són gairebé quatre milions de persones les que en disfruten.

"Jo creo aquest contingut per a internet, no per a un 'target' determinat. No puc controlar qui veu els meus vídeos, si són menors o adults", explica. I també, que el mateix passa amb els seus xous, "perquè és el mateix contingut".

Wismichu acaba dient: "No us cregueu tot el que hi ha pel món, i molt malament per a certs mitjans per no contrastar les informacions", ja que, addueix, el xou de Tenerife el van veure un miler de persones i aquests titulars que el critiquen només recullen la veu d'una senyora a qui no li va agradar l'espectacle i que va dir que els seus fills "van sortir d'allà plorant i que ella fins i tot ara no pot dormir".

"He fet gairebé 200 xous en l'últim any i en cap hi ha hagut cap queixa", insisteix el 'youtuber', que convida a tothom a anar a les seves pròximes actuacions i a comprovar-ho per ells mateixos.

GIRA PER ESPANYA

L'actuació d'aquest 'youtuber' a la capital tenerifenca es va produir dins dels actes organitzats per l'Ajuntament de Santa Cruz de Tenerife amb motiu del festival Tecnológica Santa Cruz i era la primera d'una gira que seguirà per Valladolid, Bilbao, Barcelona, la Corunya, Vigo, Palma de Mallorca i Avilés. 

Segons alguns  espectadors, Wismichu va iniciar la seva 'performance' de la manera següent: "Només de començar l'espectacle se sent reiteradament la paraula 'cony', cosa que provoca que un dels tres personatges que són a l'escenari es comenci a masturbar. Wismichu diu que està posseït per un dimoni i comença a dir 'putes' a les nenes assistents i les convida a pujar a l'escenari perquè li facin una fel·lació". A més, afegeixen que va estar parlant de "mamades, masturbacions, penetracions anals i fel·lacions amb nens". Totes aquestes afirmacions són les que el 'youtuber' aclareix al seu vídeo de resposta que són coses que alguns espectadors no van entendre del seu espectacle.

L'Ajuntament de Santa Cruz de Tenerife es reafirma que la productora va posar l'espectacle per a més grans de 12 anys. En altres ciutats, però, l'edat mínima per al xou era de 14, i posteriorment es va ampliar fins als 18.

En canvi, l'agència que representa Wismichu ha desmentit aquesta informació. "Recordem des de la productora que el xou de Wismichu està qualificat per a majors de 16 anys. Els menors de 16 anys hi han d'assistir acompanyats d'un adult (+18). El xou no està recomanat per a menors de 13 anys", diu el comunicat.

Notícies relacionades

El 'youtuber', un dels espanyols més exitosos a la plataforma de vídeos, ha sigut tendència a Twitter, on Wismichu té més de 1,27 milions de seguidors.

A continuació, algunes opinions dels usuaris: