NO TOT SÓN ESTATUETES

Regals VIP per als nominats als Oscars

La cistella conté des de viatges a Israel a joguines sexuals per a elles, i està valorada en més de 178.000 dòlars

 

 

1
Es llegeix en minuts

Les marques saben gestionar molt bé el màrqueting, i què millor que regalar els seus productes a les estrelles de cine.  Els nominats a millor actor, millor actriu i millor direcció, no sols aspiren a guanyar el tan desitjat Oscar, també aspiren a una cistella de regals valorada en més de 200.000 dòlars (uns 178.000 euros).

La cistella desprèn glamur i diversió. Entre els regals hi ha un viatge de 10 dies a Israel (55.000 dòlars), Audis de lloguer amb Silvercar durant un any (45.000 dòlars), el nou tractament de moda a Hollywood, el 'Vampire Breast Lift' que realça el bust sense implants, en aquest cas el tractament és per al pit, tres sessions d'entrenament amb Jay Cardiello (40.000 mil dòlars), practicar senderisme pel Japó durant 15 dies (45.000 dòlars), rotllos de paper de vàter de la marca Joseph's Toiletries (246 dòlars).

També hi ha espai per als plaers carnals. A la cistella, un dels productes és una joguina sexual de la marca 'Fera Arouser'Fera Arouser que simula sexe oral per a dones, una joguina de luxe que costa 200 dòlars.

No tots els assistents a la gala rebran la cistella, però també hi ha un regal de consolació. A tots els assistents se'ls regala una dessuadora commemorativa de la gala.

"TOTHOM HI GUANYA"

Sense cap dubte, les celebritats disfrutaran al màxim de la seva cistella, però les marques que apareixen A la llista de regals que ofereix 'Distinctive Assets' rebran també el seu premi.

Notícies relacionades

En el món del màrqueting és ben sabut que la millor manera de promocionar la teva marca és que sigui utilitzada per una cara coneguda, per una icona de la societat: ¿Qui millor que els nominats als Oscars?

Al final, el lema utilitzat per l'empresa distribuïdora de les cistelles és cert, "Tothom hi guanya", encara que sigui una dessuadora.

Temes:

Oscars Cine