ESPERIT REBEL

'Baddie Winkle', l'àvia més estrafolària d'Instagram

La psicodèlica dona de 88 anys ha aconseguit més d'un milió de seguidors en la xarxa social

’Baddie Winkle’ va guanyar prop de 5.000 seguidors en el seu primer dia a Instagram.

’Baddie Winkle’ va guanyar prop de 5.000 seguidors en el seu primer dia a Instagram.

Es llegeix en minuts

LAIA PIÑOL MEJIAS / BARCELONA

La nova estrella d'Instagram porta "robant-te el teu home des del 1938". Així és com s'autodefineix el perfil de 'Baddie Winkle', una extravagant àvia que, als seus 88 anys, ha aconseguit fer-se amb un milió cent mil seguidors en aquesta famosa xarxa social.

Entre la psicodèlia, la provocació i la marihuana, trobem Helen Van Winkle, una peculiar àvia de Kentuky (Estats Units) que, junt amb la seva néta (que li fa de mànager), ha aconseguit cridar l'atenció de 'celebrities' de la talla de Nicole Richie, Rihanna o Miley Cyrus i, fins i tot, d'importants marques.

Et pot interesar

L'indomable esperit sesenter-'hippie'- de 'Baddie Winkle' es pot observar en cadascuna de les seves instantànies. El seu caràcter rebel i la seva devoció per tot el que crida l'atenció i políticament incorrecte la van portar a conquistar 5000 seguidors en un sol dia (i amb una sola fotografia). En poc més d'un any ha arribat a caracteritzar-se de Kate Moss per a la fotògrafa Danielle Levitt, ha protagonitzat una campanya de Dimepiece en banyador i, fins i tot, ha pujat a l'escenari del festival de música EDC LV amb uns suggerents shorts.

Però això no d'acaba aquí. El pròxim dia 30, 'Baddie Winkle' tindrà l'oportunitat de compartir l'escenari amb la mateixa Miley Cyrus als MTV Video Music Awards.