Laporta: "Quan calia salvar el Barça era el 2021"

El president blaugrana avisa l’oposició i presumeix de la seva gestió anunciant resultats positius al tancament econòmic del 30 de juny.

Joan Laporta, en su intervención ante el Senat del Barça en el Auditori 1899 del Camp Nou.

Joan Laporta, en su intervención ante el Senat del Barça en el Auditori 1899 del Camp Nou. / FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Primer va parlar Joan Laporta al canal oficial de Barça One. I ahir davant els senadors i senadores del Barça. De manera molt estudiada i esquivant el cara a cara amb els periodistes difon el president el seu missatge. I ho va fer sense citar directament l’oposició que va apareixent en les últimes setmanes. Però se li entenia tot al dirigent. "Molts ens han volgut donar lliçons des de fora. Però nosaltres estem dins i sabíem que en aquests tres anys del que realment es tractava era de recuperar l’economia sense posar en risc el futur i el model de club".

Notícies relacionades

"Es tractava realment de salvar el Barça", va reiterar Laporta, el missatge del qual anava molt més enllà de l’Auditori 1899 del Camp Nou. Parlava per a l’oposició. "Quan calia salvar el Barça era el 2021, ara és molt fàcil venir i dir-ho el 2023. Ara ja hem fet la feina, l’hem tret de la ruïna", va afegir davant el Senat, òrgan estatutari col·legiat i honorífic, el caràcter del qual és merament consultiu, integrat pels 1.000 socis i sòcies amb més antiguitat del Barça. Un total de 95, d’aquest miler de persones, van assistir a l’acte.

"El club en aquests moments té bona salut. ¿Per què? Perquè els socis no han compartit els missatges i diagnòstics catastrofistes", va dir Laporta, indicant que "s’acosta el final de la travessia del desert". En aquest sentit, va explicar que el Barça presentarà "resultats positius", cosa que va qualificar com "una gran notícia perquè demostra que hi ha brots verds". I després, en un llarg discurs, va deixar clar que sota la seva presidència el club no canviarà el model de propietat.