Bàsquet

El Madrid perd Deck per lesió per a la resta de la temporada

El Madrid  perd Deck  per lesió per  a la resta de  la temporada

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’aler argentí del Reial Madrid Gaby Deck ha patit una ruptura del lligament col·lateral intern del genoll dret. La lesió se la va fer després de tenir una topada amb el seu company Yabusele, en la derrota dels de Chus Mateo contra el València Basket a la Lliga Endesa. Es perdrà el que resta de temporada.

Notícies relacionades

"Després de les proves realitzades al nostre jugador Gabriel Deck pels serveis mèdics del Reial Madrid se li ha diagnosticat una ruptura del lligament col·lateral intern del genoll dret", va revelar ahir l’entitat blanca en un comunicat. L’argentí, de 29 anys, va caure lesionat en l’enfrontament de la 33a jornada que els blancs van disputar divendres contra el València Basket a La Fonteta (99-93), on van perdre el liderat en favor de l’Unicaja, que va guanyar al Palau. Avui es disputa l’última jornada de la primera fase.

Malgrat que el club blanc s’ha limitat a assegurar que el jugador queda "pendent d’evolució", Deck es perdrà el tram crucial del curs, en el qual el conjunt madridista lluita pel títol de lliga i disputarà la Final Four de l’Eurolliga, entre el 24 i el 26 de maig a Berlín. Deck ja es va perdre la temporada passada la Final Four de Kaunas, que va acabar amb el títol europeu del Madrid, per la mateixa lesió a l’altre genoll.