Jabari Parker renova ambel Barça per dues temporades

«Ha sigut molt fàcil. Prendria aquesta decisió 10 vegades si en tingués l’oportunitat», diu l’ala pivot, molt integrat al club i la ciutat.

Jabari Parker renova ambel Barça per dues temporades

jordi grífol

1
Es llegeix en minuts
JORDI GRÍFOL

"Només vull jugar a bàsquet, vull divertir-me i disfrutar de la meva vida", afirmava Jabari Parker fa uns mesos. A Barcelona, el jugador nord-americà s’ha tornat a sentir important, ha deixat enrere les lesions que van frustrar la seva carrera a l’NBA i, en definitiva, ha tornat a ser feliç a la pista. Per tot això, després d’haver arribat l’estiu passat amb un contracte d’un any, ara ha acordat la seva renovació amb el Barça per dues temporades més, fins al 2026.

"Estic molt agraït. Des del primer moment que vaig venir a Barcelona he tingut bones sensacions, bons partits i experiències. Només vull mantenir aquells bons moments amb més anys aquí a Barcelona", va assegurar l’ala pivot de 29 anys en els mitjans oficials del club. "Ha sigut molt fàcil. Prendria aquesta decisió 10 vegades si en tingués l’oportunitat. Crec que és el millor", va afegir.

Notícies relacionades

Després d’un any d’inactivitat, va arribar a Barcelona a buscar la redempció. En va fer prou amb uns mesos per dissipar aquests dubtes i convertir-se en un dels referents del conjunt de Roger Grimau, que afronta ara la part decisiva de la temporada, amb els play-off de l’Eurolliga contra l’Olympiacos com a gran repte. A més s’ha convertit en un ídol per a l’afició. "Ho he fet el millor possible i vull tornar a l’afició aquesta intensitat", va afirmar.

Tipus tranquil, Parker ha demostrat que no li tremola el pols en els moments clau i és el segon màxim anotador de l’equip a l’Eurolliga i ACB, darrere de Willy Hernangómez.