L’aportació

L’Stuani més solidari

El capità del Girona s’uneix a la 19a edició de ‘Relats solidaris’ per recaptar fons que permetin construir un centre de dia per a nens amb càncer.

L’Stuani més solidari

JOAN doMÈNECH

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Cristhian Stuani va deixar els seus fills a l’escola, va acudir a la seu de CaixaBank de Girona i va participar en la presentació del llibre Relats solidaris, del qual és un dels padrins. En algun moment del matí va pensar que era un home afortunat. La seva contribució altruista ajudarà molts nens a millorar les seves condicions de vida. Mentrestant, somia competir a Europa amb el Girona.

Notícies relacionades

Però primer era el vessant humà, l’important. Res va trigar Stuani a adherir-se a la proposta d’un grup de periodistes esportius per participar en un llibre la recaptació del qual s’entregarà a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia perquè construeixi un centre de dia que atendrà nens amb càncer o malalties terminals. L’obra compta també amb Ronald Araujo en una connexió dual uruguaiana que es vendrà en tots els centres d’El Corte Inglés, amb incidència en els de Barcelona i Girona. El llibre costa 15 euros. CaixaBank lidera un magnífic grup de generosos patrocinadors.

"És un plaer i un honor participar en aquesta causa, que tant de bo arribi a moltes famílies i a molts nens i serveixi per ajudar-los", va explicar Stuani, que en el pla professional es veu recompensat amb l’anunci de Míchel de garantir que lluiria el braçalet de capità en el primer partit europeu del Girona si remata el repte de la temporada. Abans de començar a somiar escoltar l’himne de la Champions sobre la gespa, Stuani va posar fil a l’agulla per capitanejar un altre equip que només pretén donar un cop de mà a la gent que més ho necessita.