Neix Ambició Perica per un Espanyol "a l’altura de la seva història"

Neix Ambició Perica per un Espanyol "a l’altura de la seva història"

FASFE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

En un context marcat per la lluita esportiva per l’ascens i l’agitació social per la gestió de Chen Yansheng, neix un nou moviment a l’Espanyol, Ambició Perica, una iniciativa estratègica que pretén "recuperar la identitat" del club involucrant els aficionats en el seu capital social. "Per un Espanyol ambiciós i guanyador", resumien ahir els impulsors en la seva posada de llarg celebrada al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Tornar el prestigi esportiu, econòmic i social al club dels seus amors és la idea d’Ambició Perica, que busca prou capital per tenir presència en el consell d’administració. El moviment ha seduït directius, empresaris i professionals periquitos, que s’uneixen als principals agents socials, com l’APMAE i Seccions Deportives Espanyol.

"No anem contra ningú"

Notícies relacionades

"Estem a l’avantsala d’un canvi històric. Ambició Perica compta amb la visió, talent i suports per captar els fons necessaris", va comentar Soly Sakal, fundador i actual CEO de Rhombus Global Consultoria. "Veig una gran oportunitat en Ambició Perica, un moviment que involucrarà els més de 8.000 accionistes de l’Espanyol en la governança del club per aconseguir una gestió més professional, ambiciosa i pròxima", va assegurar Carlos Bosch Sansa, president de l’APMAE. "Chen ha aportat 220 milions d’euros, però no hi ha bastant amb això, fa falta la implicació del soci", va afegir.

"És un projecte que es basa en la unió de l’espanyolisme. No anem contra ningú. No som aquí contra Chen", va afirmar l’empresari Alejandro López-Fonta. A l’acte també va assistir Arnau Bagué, excandidat a la presidència del club. "Posem la primera pedra per desenvolupar un projecte ambiciós a l’altura de la nostra història. Ha de ser el moviment social més gran que s’ha donat a Catalunya", va proclamar l’advocat.