Un Jasikevicius ressentit es retroba amb el Barça en l’Eurolliga

Un Jasikevicius ressentit es retroba amb el Barça en l’Eurolliga

Efe

1
Es llegeix en minuts
Albert Guasch
Albert Guasch

Periodista

ver +

Sarunas Jasikevicius s’enfronta avui per primer cop al Barça. Ho farà amb el ressò de les recents declaracions sobre l’amargor que li va produir la seva sortida del club a l’estiu. El lituà, avui entrenador del Fenerbahçe, va verbalitzar el ressentiment que guarda cap a la direcció de la secció de bàsquet per una ruptura que no esperava. Es veurà cara a cara a Istanbul amb el seu substitut, Roger Grimau, en un pols d’Eurolliga que es preveu igualat (18.45 hores).

Notícies relacionades

El Fenerbahçe és un equip a l’alça, amb 18 triomfs i 11 derrotes que l’ubiquen a la sisena plaça. El Barça és segon, amb 20 victòries i nou derrotes. Tot molt disputat. Però més enllà de les exigències esportives, la gràcia del partit rau a veure l’actitud de Jasikevicius, un tècnic enfadat amb el FC Barcelona. En una roda de premsa recent va deixar entreveure que té clavada la falta d’acord sobre la seva renovació: "No és la primera vegada que surto així del Barcelona. La decepció és enorme, sense cap mena de dubte. El tracte dolent segueix aquests dies sobre la meva família. Un dia parlaré clar, no vull fer més mal", va dir. La seva família segueix a Barcelona i un dels seus fills juga al planter blaugrana.

En una entrevista amb Movistar+ va generar enrenou quan va ser punxat perquè es pronunciés sobre si acceptaria una oferta per entrenar el Reial Madrid. No ho va desdenyar, com alguns podien esperar.