El Nàpols no reaccionai empata ambel Càller, el penúltim (1-1)

Fabio Murru / Efe

1
J. D.

Va empatar el Nàpols el primer partit sota les ordres del seu nou entrenador, Francesco Calzona, i va empatar el segon. No va poder amb el Barça dimecres a la Champions, i no va poder tampoc amb el Càller a la Serie A (1-1). Va evitar la debacle davant el campió de la Lliga espanyola i va sucumbir a la debacle contra el penúltim d’Itàlia.

La reacció que podia experimentar el Nàpols i que va començar a gestar Victor Osimhen amb el seu gol (m. 65) es va frustrar en el minut 96 amb un tant de Zito Luvumbo, quan l’onze blavós caminava ja mirant de malgastar els minuts que quedaven, amb dues tandes de substitucions i una targeta a Olivera per perdre temps.

Reapareix Zielinski

El canvi més gran que va operar el Nàpols va ser la presència del polonès Piotr Zielinski a l’onze titular. El migcampista estava proscrit, apartat pel president Aurelio de Laurentiis pel presumpte acord que ha assolit el futbolista amb l’Inter per a la temporada vinent.

Va ser esborrat fins i tot de la llista de jugadors de la Champions. "Un gol a pròpia porta, el Nàpols necessita la seva qualitat", havia assegurat Gianfranco Zola, una llegenda del club. Calzona va poder recuperar-lo per a la Lliga, en què l’actual campió té l’exigència d’entrar en la competició europea de la pròxima campanya.

Zielinski va ocupar el lloc de Cajuste respecte a l’onze inicial que es va batre contra el Barça, en un dels tres relleus que va decretar Calzona. El Nàpols va dominar el joc sense saber traduir-lo en encert. Rrahmani va marcar en el primer temps però el seu gol va ser anul·lat pel VAR. El gol vàlid va néixer d’un robatori de Raspadori en una sacada de banda del Càller amb centre a Osimhen que va rematar a plaer. Una greu fallada defensiva de Juan Jesus, que es va menjar un llançament frontal, va permetre a Luvumbo frustrar la primera victòria del Nàpols des del 4 de febrer.