bàsquet

El Barça s’assegura la continuïtatde Veselyfins al 2026

El Barça s’assegura  la continuïtatde Veselyfins al 2026

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jan Vesely, un dels pivots més preuats d’Europa i el jugador més determinant del Barça en aquesta Eurolliga, va firmar ahir la renovació del seu contracte amb l’equip blaugrana fins al 30 de juny del 2026. La seva anterior vinculació expirava a l’estiu del 2025. El jugador txec, de 33 anys, ha prioritzat continuar la seva carrera a Barcelona malgrat els cants de sirena que estava rebent d’altres clubs europeus.

"La decisió ha sigut ràpida i fàcil. Soc molt feliç amb aquesta decisió i estic disfrutant molt de Barcelona", afirmava Vesely en els mitjans oficials del club després que l’entitat blaugrana anunciés un dels acords més esperats des dels despatxos.

Notícies relacionades

El pivot txec, de fet, és el jugador amb més punts de mitjana (12,9) i més valoració (16,6) aquest curs a l’Eurolliga, on l’equip de Roger Grimau va segon, tot i que a quatre triomfs del Reial Madrid, el seu botxí a la final de la Copa. Precisament, l’eliminació de Vesely a la final disputada a Màlaga, molt discutida per Grimau, va resultar fatal per als interessos del Barça en el desenllaç del partit.

En aquest Barcelona de Roger Grimau en què s’han entrevist carències a la pintura malgrat l’arribada l’estiu passat de Willy Hernangómez, molt irregular en el terreny defensiu, el paper de Vesely es presumeix imprescindible. Més encara davant l’escàs protagonisme a l’equip del jove pivot de 19 anys James Nnaji.