El València no té cap  opció contra l’equip de Chus Mateo

EFE

1
Manuel García

El Reial Madrid es va convertir en el primer finalista de la Copa del Rei Màlaga 2024 després d’aixafar el València Basket en un partit que no va tenir història a partir del descans. Els de Chus Mateo van treure el rodet per treure de la pista el conjunt taronja a partir del tercer quart. El 32-16 d’aquell penúltim període va deixar l’avantatge blanc en +25 abans del tràmit dels últims 10 minuts. Els blancs tornen a la final copera per enfrontar-se al Barcelona després de perdre’s la de l’any passat.

Dominador de principi a fi amb un joc coral que va desconcertar l’equip d’Álex Mumbrú (Musa va destacar especialment amb els seus 18 punts), el Reial Madrid va aconseguir que els últims 10 minuts fossin un mer tràmit. Ja amb més entreteniment a la grada que a la pista, el València Basket va poder retallar distància davant la relaxació madridista, però no va estar ni a prop de posar en dubte la victòria blanca.