Bonmatí i Xammar, distingits en la Festa de l’Esport Català

Lamine Yamal va rebre el premi a l’esportista amb més projecció. «És un somni jugar al Barça», va afirmar el davanter blaugrana.

Bonmatí i Xammar, distingits en la Festa de l’Esport Català

el periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La futbolista blaugrana Aitana Bonmatí i el regatista Jordi Xammar van ser distingits ahir com els millors esportistes catalans en la Festa de l’Esport Català, que organitzen conjuntament el diari Sport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

L’agost passat, el regatista català Jordi Xammar, junt amb Nora Brugman, es va penjar la medalla de bronze en la classe olímpica de 470 Mixt en el Mundial de la Haia (Països Baixos), un metall amb què quedava segellada la classificació de la parella per als Jocs de París d’aquest estiu.

Notícies relacionades

També va ser guardonat Lamine Yamal, estrella del Barça amb només 16 anys, que va rebre el premi d’esportista amb més projecció. "És un orgull rebre aquest premi. Vull també donar les gràcies al Barça i a la meva família per haver-me ajudat sempre".

Més premiats de la nit van ser la pilot de ral·lis Laia Sanz, la golfista Anna Cañado i l’atleta Sofia Santacreu; Pep Guardiola, entrenador del City; el CN Sabadell Femení de waterpolo; el Girona, per la seva gran campanya, i Berta Alomà (corfbol).