Ramis es juga el cap en la cita més tensa de l’Espanyol

«No cauré en la foscor ni en el pessimisme», assegura el tècnic abans del duel contra el Llevant.

Ramis es juga el cap en la cita més tensa de l’Espanyol

RAÚL PANIAGUA

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Amb només tres victòries en 10 partits com a entrenador de l’Espanyol i el fiasco d’Elda (3-2) com a última patacada, el temps se li esgota a Luis Miguel Ramis, el relleu de Luis García que havia d’aportar estabilitat i èxits a l’equip periquito. Ni una cosa ni l’altra ha aconseguit de moment i avui té una cita crucial. El tècnic es juga el càrrec en un duel d’alta tensió contra el Llevant (18.30 hores) a Cornellà.

La decepció davant l’Eldense va deixar contra les cordes Ramis, que va salvar el match point davant l’absència d’alternatives sòlides i la intenció del president Chen Yansheng d’esgotar al màxim possible per evitar una altra despesa econòmica. L’entrenador es va rebel·lar ahir i va exhibir de nou la seva fortalesa. "Hi ha molta il·lusió i ràbia continguda. Jo no cauré en la negativitat, en la foscor, en el pessimisme, en túnels sense sortides, en portes tancades. Estem convençuts al 200% que aconseguirem l’objectiu", va proclamar Ramis, que va llançar un missatge als mitjans: "He estat destituït des de diumenge passat, però jo no he donat aquesta informació. No he agafat una avioneta ni he llançat octavilles".

Decepció amb el mercat

Notícies relacionades

La crisi periquita va coincidir amb el tancament d’un mercat decebedor. "Les opcions que volíem no s’han pogut donar. Continuem amb el que tenim més Rubén Sánchez. Els nois del filial seran més a prop d’ajudar-nos per qüestions òbvies. M’adapto al que hi ha, amb això tirarem", va deixar anar Ramis.

El tècnic revolucionarà l’onze després d’acusar els seus jugadors de "no partir-se la cella" davant l’Eldense. "Ho hem parlat, ho hem reconegut tots. Estem en la disposició del tot o el no-res. Estic 100% segur que els jugadors volen. Ara s’ha de notar, estem amb una ansietat gran de veure-ho aquest diumenge", va acabar dient el preparador.

Temes:

Espanyol Eldenc