Brizuela i una gran defensa catapulten el Barça a Belgrad

FCB

1

Per fi va convèncer el Barça fora de casa. L’equip de Roger Grimau va derrotar ahir l’Estrella Roja a Belgrad (76-85) en un partit que va trencar Darío Brizuela (20 punts, 14 en el segon quart, i 6 de 7 en triples) i va assegurar el coral esforç defensiu del conjunt blaugrana, que va imposar la seva llei durant els 40 minuts.

L’equip català va donar continuïtat al triomf de dimecres davant la Virtus de Bolonya (84-57) amb una demostració de consistència que, malgrat els problemes en el rebot (16 en atac de l’equip serbi), li va permetre consolidar la segona posició i tallar una ratxa de tres derrotes a domicili a l’Eurolliga.

Vesely, entonat

L’encert de Vesely (16 punts i 8 rebots) i Laprovittola (12 punts) també van ser claus, mentre que Nedovic (21) va encapçalar la resistència de l’Estrella Roja, que va arribar a perdre de 18 punts, però va maquillar el resultat al final.