Hugo Mallo, a judici acusat d’abús sexual abans d’un Espanyol-Celta

Hugo Mallo, a judici acusat d’abús sexual abans d’un Espanyol-Celta

Afp

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Jutjat Penal número 19 de Barcelona acollirà el pròxim 11 de juliol del 2024 –després de ser ajornada la citació inicialment prevista per al 25 de maig del 2023– el judici oral mitjançant procediment abreujat per la causa que té com a acusat Hugo Mallo, segons ha publicat el diari As. A l’excapità del Celta de Vigo i actual jugador de l’Internacional de Porto Alegre brasiler se l’investiga per la presumpta comissió d’un delicte d’abús sexual el dimecres 24 d’abril del 2019, a l’estadi de Cornellà, tan sols uns instants abans que comencés l’Espanyol-Celta (jornada 34 de la Lliga 2018-19).

Els fets haurien passat ja sobre la gespa i davant el públic, durant l’habitual salutació entre els dos equips, amb els de l’Espanyol en fila i els del Celta passant davant ells i Mallo en primer lloc com a capità.

Notícies relacionades

"Quan Hugo Mallo va arribar a l’altura de les mascotes, al periquito li va donar la mà com es fa habitualment, però quan va arribar a la Sra. Ana (la presumpta víctima prefereix conservar l’anonimat), que en aquell moment estava fent el paper de la mascota periquita, aquest va introduir les mans sota la disfressa i li va fer tocaments als pits", recull la denúncia que, a les 15.23 hores de l’endemà, 25 d’abril del 2019, va efectuar la presumpta víctima davant els Mossos d’Esquadra.

"Segons la declarant, li va agafar els pits amb les mans i va començar a fer moviments", es concreta.