L’ESCÀNDOL DE LA SELECCIÓ FEMENINA

Jenni revela que amb Vilda havia de deixar la porta oberta al dormir

Jenni revela que amb Vilda havia de deixar la porta oberta al dormir

FERMÍN DE LA CALLE

1
Es llegeix en minuts
FERMÍN DE LA CALLE

Jennifer Hermoso és una de les primeres convidades que acudirà la temporada vinent al programa de Cuatro Planeta Calleja. La futbolista, que va participar en la retransmissió de les campanades d’any nou a Televisió Espanyola, parla amb Calleja de la seva relació amb Jorge Vilda, exseleccionador nacional, i de tot el que van viure durant el seu mandat, a més d’analitzar l’esdevingut amb el cas Rubiales.

"Quan anàvem a dormir, havíem de deixar la porta oberta i esperar que ell passés a la nit i deixar que ell parlés amb nosaltres. Deia que era l’únic moment que tenia per parlar personalment amb nosaltres. Si tocava la primera porta de les primeres jugadores, fins que arribava a l’última, potser hi havia jugadores que s’adormien", explica la davantera madrilenya a un sorprès Calleja.

"Quan anàvem a comprar, ens esperava i ens preguntava què portàvem a la bossa", va indicar la jugadora, que serà la primera convidada de la nova temporada de Planeta Calleja, recorrent Islàndia amb el presentador en un programa que s’estrenarà en Cuatro dilluns vinent a les 22.50 hores. La futbolista dels Tigres també va revelar a Calleja que sabia a tot el que s’enfrontava quan va fer el pas de denunciar el petó no consentit de Rubiales: "Sí, ho sabia, i també tinc clar que si no ho hagués fet, si hagués admès en aquell moment fer un vídeo dient que no havia passat res, tenia claríssim que podia haver tingut coses extraesportives que m’haguessin ajudat molt".

Notícies relacionades

El "valor del correcte"

Malgrat totes les pressions que va rebre, ella va entendre que el millor era explicar el que havia passat, tant al camp, com en el vol de tornada a Madrid, una vegada conquerit el ceptre mundial. "Però vaig sentir el valor, vaig sentir la força i sobretot estava fent una cosa que per a mi era el correcte. Era l’únic que prevalia en aquell moment", va argumentar amb contundència Jenni Hermoso.