Supercopa

Madrid i Atlètic s’enfronten avui en la primera semifinal

Madrid i Atlètic s’enfronten avui en la primera semifinal

@fcbarcelona

1
Es llegeix en minuts
denís IGLESIAS

Va explicar ahir Carlo Ancelotti en la prèvia de la primera semifinal (avui, 20.00 hores) de la Supercopa d’Espanya que era veí de Diego Pablo Simeone. Que moltes vegades es creuaven en una relació cordial, diferent de la que han mantingut tradicionalment des de les seves trinxeres: Inter de Milà, Roma-Lazio, Itàlia-Argentina i per descomptat Madrid-Atlètic. Són dos dels tècnics que més s’assemblen als clubs que entrenen.

En més ocasions es creuaran durant les pròximes setmanes, amb una trilogia de derbis madrilenys que comença amb el duel d’una competició nerviosa, a milers de quilòmetres de casa i que ningú sap com guanyar o perdre. Després vindrà el partit de vuitens de la Copa del Rei (18 de gener) i finalment el xoc de Lliga (4 de febrer). Tres derbis acumulats que definirien la tendència de la temporada, perquè hi ha, com a mínim, dos títols en joc.

"No s’hi han de donar més voltes, però no m’agrada jugar tantes vegades contra l’Atlètic, perquè és un rival fort que ja ens va fer mal a la Lliga. Però ells pensaran el mateix de nosaltres. Les aficions el disfrutaran", va assenyalar l’italià. Per la seva banda, Simeone, dins d’aquesta partida tàctica de la prudència, va evitar comparar l’enfrontament amb què va tenir lloc a la Lliga i en què es van imposar els blanc-i-vermells: "No hi té res a veure, ells han recuperat jugadors. Cada partit té les seves circumstàncies".

Notícies relacionades

El record del 2020

No va defugir l’enfrontament Rodrigo de Paul, que va dir que li encanten aquest tipus de partits. Si per ell fos, podrien jugar-se cada setmana. Si per Valverde fos, el jugador del Reial Madrid que va comparèixer amb Ancelotti, tots els duels s’haurien d’assemblar a la final de la Supercopa del 2020, quan amb una brutal entrada va tallar un franc avanç de Morata. Va ser expulsat, MVP i els blancs es van quedar amb el títol.