Amb Bartomeu i sense Laporta

A l'expresident blaugrana no se li recorda en un partit del Barça des que va dimitir. Va aparèixer a Barbastre, on va contemplar una altra actuació desigual i soferta de l'equip de Xavi

Amb Bartomeu i sense Laporta

ALBERT GUASCH

2
Es llegeix en minuts
ALBERT GUASCH

Va aparèixer Josep Maria Bartomeu a la grada de l’estadi del Barbastre, desafiant el fred. No era, en canvi, Joan Laporta, absent per problemes personals de la dinàmica del club des de fa uns dies. Va contemplar una altra actuació incompleta l’expresident blaugrana, a qui no se li recorda, des que va dimitir, en cap partit de l’equip. No inspira fidelitat el Barça actual, que va patir fins i tot davant futbolistes de la quarta categoria. Els senyals inquietants no s’evaporen.

XAVI, COMPLAENT.

Va rebre una targeta groga per protestar un gol mal anul·lat a Joao Félix. No es va confiar i va posar a peixos grossos de la plantilla per assegurar el resultat. I al final es va veure sacsejat per alguns jugadors del Barbastre i el seu ajudant, Òscar, va ser expulsat. "Hem estat molt bé en la primera part i fins al 0-2 ha sigut així. A tothom li costa i a nosaltres també. Hem patit per culpa nostra, per errors puntuals que ens fan patir més del normal," va assenyalar l’entrenador. Al final, va dir, "objectiu complert".

SENSE REDEMPCIÓ de JOAO FÉLIX.

Castigat amb el canvi prematur i la ççbanquetaççbanc dels acusatsçç en els dos últims partits de Lliga, es podia esperar del portuguès una declaració d’orgull tot i que fos davant de futbolistes de Segona Federació. No es va produir. No es va veure res que allunyés la sensació d’estafa que va calant en la societat culer. És gasosa sense gas. Consolida la idea que la seva qualitat és inconsistent i insuficient per a un Barça que pretengui arribar a un vol alt.

NERVIÓS ORIOL ROMEU.

Tampoc hi va haver redempció per al centrecampista català, que va actuar tremolós de nou, amb pèrdues perilloses en la segona part que van fomentar la inestabilitat. Va ser substituït abans que la seva inseguretat derivés en una crisi general. Un cas per a un psicoanalista de prestigi.

RECAIGUDA D’ÍÑIGO MARTÍNEZ.

Al matí el club va comunicar que el central basc tenia l’alta mèdica de la seva lesió al bíceps femoral que es va fer fa un mes. A la nit va reaparèixer i amb prou feines va durar 10 minuts sobre el camp. Va tornar a deixar-se a caure, amb el llenguatge gestual que delatava algun problema muscular. Segons Xavi, va notar una molèstia a l’altra cama. NO és purament una recaiguda. Tot i així, el seu físic, als seus 32 anys, sembla fràgil. Preocupant.

Notícies relacionades

VITOR ROC, SENSE SORT.

Com el dia del seu debut, el brasiler de 18 anys va disposar d’una ocasió clara. No la va transformar en gol. Llàstima. El de arribar i moldre no s’està produint. Paciència, faltaria més. Va jugar una estona al costat de Lewandowski. "Poden jugar junts", va dir Xavi.

Temes:

Joan Laporta