Espanya, actual campiona, obre l’Europeu apallissant França (17-8)

Espanya, actual campiona, obre l’Europeu apallissant França (17-8)
1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

La selecció espanyola femenina de waterpolo va guanyar ahir França (17-8) en l’estrena del Campionat d’Europa d’Eindhoven (Països Baixos), competició en què defensa una doble corona, en un duel en què va mostrar bona solidesa defensiva i un encert in crescendo per ampliar i reforçar el seu domini sobre les gal·les. Les espanyoles, campiones dels Europeus de Budapest 2020 i Split 2022, busquen a Eindhoven un tercer ceptre consecutiu.

Notícies relacionades

El seleccionador espanyol, Miki Oca, va destacar la bona defensa duta a terme, amb Martina Terré sòlida a la porteria i amb les Guerreres de l’Aigua molt conscienciades de la importància de començar el torneig amb una bona actuació, mostrant el perquè del seu favoritisme,

Contra França, els últims duels són sinònim de triomf i de feina ben feta. En l’últim Europeu de Split les espanyoles van guanyar per 16-4 i, en l’últim i més recent Mundial de Fukuoka, el resultat va ser de 16-9. Paula Crespí, amb 3 gols, va ser la millor anotadora espanyola, però fins a sis jugadores més se’n van anar als dos gols cada una, en una gran actuació coral.