El Baxi Manresa sorprèn el Barça i trenca la seva imbatibilitat al Palau

El Baxi Manresa sorprèn el Barça i trenca la seva imbatibilitat  al Palau
1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

Per a qui no hagi vist massa el Baxi Manresa aquesta temporada, pot resultar sorprenent el que es va viure ahir al Palau, amb els manresans portant al límit el Barça i arrencant la primera victòria al camp blaugrana aquesta temporada (82-83).

Però va ser una mostra de la consistència i la traça del quadro de Pedro Martínez, que sempre fa molt competitius els seus equips, i una prova de la debilitat defensiva del Barça, a la qual els rivals sempre troben les costures, i d’una inconsistència que no es treu de sobre.

Notícies relacionades

El Barça, que venia de perdre diumenge a Saragossa, va tornar a patir d’intensitat. Es va veure sorprès, va pecar d’ansietat davant el remolí que li va caure al damunt i va anar els 40 minuts a remolc, amb l’única excepció d’una bona ratxa de Brizuela en l’últim període que li va donar la iniciativa de forma temporal (75-71, m. 36). Però va trobar a faltar més encert de les seves peces bàsiques. Laprovittola, per exemple, va fallar una safata per guanyar el partit i Vesely, molt apagat, tampoc va encertar en l’intent de cop de dits final.

Intens, descarat, l’equip de Pedro Martínez va jugar millor les seves armes. Va dominar el rebot (en va capturar 14 sota el cèrcol barcelonista) va forçar 17 pèrdues en el seu rival, va treballar sense parar en defensa i va fer del triple una de les seves principals armes. Així va fer caure la fortalesa del Palau amb tota justícia.

Temes:

Baxi Manresa