1
Joan Domènech

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

L’Eibar va jugar amb sis defenses i va aguantar fins que Caroline Graham Hansen va dir prou. La davantera noruega va destapar l’ampolla i es van començar a desbordar els gols, un rere l’altre, en una explosió gasosa continguda gairebé una hora pel tap de futbolistes basques protegint l’àrea. El Barça va obtenir el resultat esperat (5-0), tot i que li va costar la virtut de la constància, de no decaure.

Al Barça li sobra fe i qualitat per fer caure qualsevol equip, encara més a un Eibar situat al soterrani de la taula, i malgrat les sensibles baixes que van forçar una alineació estranya. La fe i la qualitat que vessen en l’eixut cos de Graham Hansen, tan inexpressiva quan una verinosa centrada no troba rematadora com quan marca un golàs amb un xut creuat amb l’esquerra des de fora del vèrtex dret de l’àrea.

Gol i assistència

El Barça va trobar l’escletxa de l’encert a través de la propietària plenipotenciària de la banda dreta i va relliscar l’Eibar, que va encaixar quatre gols en 10 minuts, amb el cava escampat per la gespa. Graham va assegurar la victòria amb el gol –primer fer la feina, després disfrutar, va predicar l’austera Caroline–, que un minut després va fer la centrada per al primer dels tres gols de Brugts, un golàs de taló. La neerlandesa es va emportar la pilota del partit. Potser va demanar-ne una altra Ari Arias, que va quadrar el debut amb el seu primer gol.