Girona 2-València 1

Stuani allarga l’increïble somni del Girona en una remuntada heroica

El davanter uruguaià, amb dues intervencions decisives entre els minuts 82 i 88, proporciona el triomf de l’equip de Míchel contra un València que es va enfonsar en l’ocàs.

Lluís Gené / Afp

1
Marc Brugués

El Girona va celebrar aquest dissabte una èpica victòria contra el València a Montilivi (2-1), amb gols de l’uruguaià Cristhian Stuani i Cristhian Mosquera, en pròpia porteria, en sis minuts en què van remuntar el gol inicial d’Hugo Duro; la victòria manté el conjunt de Míchel Sánchez a dalt de tot de la classificació de LaLiga EA Sports.

Hugo Duro va avançar l’equip de Rubén Baraja a l’aprofitar un greu error de David López en el minut 56, però el conjunt gironí va capgirar l’electrònic amb dues dianes entre els minuts 82 i 88 per aconseguir la victòria número 12 en 15 jornades de competició i la sisena remuntada.