LI VA NEGAR LA SALUTACIÓ

Yamal disculpa el gest de menyspreu de Lewandowski: «Són coses que passen dins del camp»

Yamal disculpa el gest de menyspreu de Lewandowski: «Són coses que passen dins del camp»

Chara Savvides / Efe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lamine Yamal va restar importància a l’incident que va tenir amb el seu company del Barcelona, Robert Lewandowski, en l’últim partit del Barça, davant l’Alabès, quan el davanter polonès el va menysprear al negar-li la salutació quan li allargava la mà. «Són coses que passen dins del camp», va explicar el jove extrem.

«Ja ho ha explicat ell [Lewandowski], són coses que passen dins del camp amb un company amb qui m’avinc. Estem feliços i contents», va aclarir a Teledeporte després del partit davant Xipre, en què va obrir el camí de la victòria amb un gol als cinc minuts.

Notícies relacionades

Lamine Yamal s’havia perdut els dos últims partits per unes molèsties físiques, i en la seva tornada a la selecció va ser titular davant Xipre. Era el seu tercer partit amb l’equip espanyol, el segon en l’onze inicial. A Limassol va marcar el seu segon gol, deixant asseguts el porter i un defensa amb els seus regatejos. «He vist la pilota i al porter davant, he retallat per quedar-me sol i estic molt content pel gol i per l’equip», va explicar.

«Estic molt còmode en la selecció, amb companys que m’ajuden molt. Soc molt feliç per vestir aquesta samarreta», va sentenciar després de tancar definitivament les opcions del Marroc amb el seu tercer partit com a internacional absolut espanyol.