Women’s Champions League

El polèmic penal amb què el Madrid rasca un empat contra el Chelsea (2-2)

Juanjo Martín | EFE

1

El Reial Madrid ha aconseguit rascar un empat contra el Chelsea en la primera jornada de la fase de grups de la Women’s Champions League. El gol s’ha anotat en un penal xiulat en el minut 79 del partit, però no ha estat exempt de polèmica.

La col·legiada ha assenyalat el penal a falta d’11 minuts per al final en una acció de Jessie Fleming sobre Athenea del Castillo. Però, segons es pot apreciar en la repetició, sembla que es fa fora de l’àrea, per la qual cosa no es tractaria d’un penal sinó d’una falta fora de l’àrea que podria haver evitat el 2-2 del primer xoc de la Champions.

Deixant les polèmiques de banda, Olga Carmona no ha desaprofitat l’ocasió per tancar el que seria el resultat definitiu, malgrat que el Chelsea ha disposat de dues immillorables ocasions per alçar-se amb la victòria. I així ha sigut, passada l’acció el marcador no s’ha tornat a moure, i ha establert així el punt crucial contra el Chelsea, líders invictes de la Lliga anglesa.