Tennis

Copa de Mestres | Alcaraz – Rublev, en directe

El tennista murcià s’enfronta al rus en la primera de les seves dues ‘finals’ a Torí

Copa de Mestres | Alcaraz – Rublev, en directe

EP

1
Es llegeix en minuts

L’espanyol Carlos Alcaraz, condicionat per la derrota d’aquest dilluns contra l’alemany Alexander Zverev per 6-7 (3), 6-3 i 6-4, necessita una victòria davant el rus Andrey Rublev per mantenir les seves opcions de passar a les semifinals de les Finals ATP que es disputen a Torí i que juga per primera vegada en la seva carrera.

El d’El Palmar, que va ser superat després de dos sets sublims de ‘Sascha’ Zverev, s’enfrontarà com a perdedor del seu duel al perdedor del partit entre russos del mateix grup, el Vermell, que va deixar abatut Rublev, superat clarament per Medvédev en dos sets (6-4 i 6-2) després de poc més d’hora i mitja de batalla.

Una derrota contra el moscovita esgotaria pràcticament les opcions del número 2 del món.

Notícies relacionades

Malgrat la derrota, això sí, Alcaraz, que no està en la seva millor forma i acumula tres derrotes seguides, va treure una lectura positiva de la seva estrena en unes Finals ATP, el torneig que reuneix les vuit millors raquetes del circuit en el Pala Alpitour de Torí.

«És increïble. Honestament, la millor entrada al camp que he fet mai. Va ser una experiència increïble jugar el meu primer partit en el Masters, tot i que perdés», va dir en roda de premsa després de la derrota.