Dures imatges

VÍDEO | Mor un jugador d’hoquei sobre gel per un tall al coll amb un patí

VÍDEO | Mor un jugador d’hoquei sobre gel per un tall al coll amb un patí

Jonathan Daniel / AFP

1
Es llegeix en minuts
EFE

El nord-americà Adam Johnson, davanter dels Nottingham Panthers, ha mort després de fer-se un greu tall al coll amb un patí durant un partit de la Challenge Cup britànica d’hoquei sobre gel disputat aquest dissabte.

El partit contra el Sheffield Steelers es va aturar en el minut 35 quan el nord-americà de 29 anys va rebre un fort cop al coll amb el patí d’un rival. Va rebre tractament d’urgència dels parametges sobre el gel.

Els seus companys van formar un cercle al voltant de Johnson immediatament després de l’incident, abans que s’aixequessin les proteccions i els jugadors tornessin als vestidors. Posteriorment va ser traslladat a l’Hospital General del Nord de Sheffield.

Trajectòria

Abans de recalar al Regne Unit, Johnson va jugar a la Lliga Nacional d’Hoquei d’Amèrica del Nord (NHL), on va disputar 13 partits amb els Pittsburgh Penguins.

Es va traslladar a la Lliga Sueca d’Hoquei (SHL) per a la temporada 2020-21 abans de passar per l’Ontario Reign i els Lehigh Valley Phantoms de la Lliga Americana de Hockey.

Notícies relacionades

Johnson va jugar a l’Augsburger Panther alemany abans de fitxar pel Nottingham Panthers a l’agost.

L’Elite Ice Hockey League (EIHL) va confirmar que els partits de diumenge en tot el Regne Unit van ser ser ajornats.