Barça-Reial Madrid

Les polèmiques declaracions de Gündogan després del clàssic: «Això és part del problema»

Les polèmiques declaracions de Gündogan després del clàssic: «Això és part del problema»

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

L’estrena golejadora de Gündogan com a blaugrana no va ser suficient per guanyar el clàssic. I la derrota que va situar el Barça en tercera posició, quatre punts per darrere del Reial Madrid i del Girona, va enfadar el jugador per l’actitud dels seus companys d’equip.

«Vull ser honest però sense passar-me», va afirmar el migcampista després d’acabar el partit. «No vull dir una cosa que no hauria de dir. Vinc del vestidor i òbviament la gent està decebuda però després d’un partit tan important i un resultat innecessari m’agradaria veure més enuig i decepció»

Notícies relacionades

Gündogan va mostrar públicament el seu enuig després d’un dels partits clau de la temporada. «Això és part del problema. Han d’aflorar les emocions quan perds. I quan saps que pots jugar millor i fer-ho millor en certes situacions», es va sincerar.

«Si no reacciones, després això es trasllada al camp. Hem de fer un pas molt gran en aquest aspecte perquè si no el Reial Madrid i fins i tot el Girona es poden escapar», va assegurar. «No vaig venir aquí per perdre aquest tipus de partits o obrir aquest tipus de bretxes. Jo també tinc responsabilitat com a jugador veterà per no permetre que l’equip deixi que passin aquestes coses», va concloure.