Nova crisi

Florentino Pérez no serà en el clàssic de Montjuïc pel tuit del directiu del Barça contra Vinícius

Florentino Pérez no serà en el clàssic de Montjuïc pel tuit del directiu del Barça contra Vinícius

EP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La idea inicial de Florentino Pérez era acudir aquest dissabte a Montjuïc per presenciar el clàssic entre el Madrid i el Barça. Pretenia recolzar els seus jugadors de prop en un xoc sempre especial, però el president del club blanc ha canviat d’opinió. Segons informa va avançar ‘El Chiringuito de Jugones’, el viatge del dirigent ha sigut cancel·lat. ¿Per què? Segons l’esmentat mitjà, el detonant ha sigut el tuit d’aquest dimarts de Miquel Camps, portaveu del Barça, en el qual insultava Vinícius i apuntava que calia donar-li algun clatellot.

El missatge del directiu va caure com una bomba en l’entorn del Madrid, que tampoc entén el silenci posterior de l’entitat blaugrana. Camps va esborrar el tuit, però el club blanc considera que no és suficient. La decisió de Florentino arriba en una setmana en la qual Joan Laporta i el director general del Madrid, José Ángel Sánchez, havien escenificat una certa relació de normalitat al donar-se una càlida abraçada en l’assemblea de la LaLiga en un context marcat pel cas Negreira i el «madridisme sociològic» proclamat pel dirigent blaugrana.

«Pallasso i bromista»

Notícies relacionades

«No és racisme, es mereix una calbot per pallasso i bromista, què representen aquestes bicicletes innecessàries i sense sentit al centre del camp», va escriure Mikel Camps en un post a la xarxa social ‘X’, abans coneguda com a Twitter. El davanter Rodrygo ja va mostrar la seva indignació per aquestes paraules, que va qualificar de «lamentables».

Rafa Yuste, vicepresident del club blaugrana, va emetre una certa disculpa: «Tot i que sigui una relliscada, no s’ha de fer. És un tuit desafortunat. Si m’està sentint Vinícius, no es repetirà». Tampoc ha convençut Florentino, que no serà a Montjuïc. Eduardo Fernández de Blas, que ocuparà el càrrec de vicepresident primer després de la mort de Fernando Fernández-Tapias, serà el màxim representant del Madrid en el clàssic.