Sevilla FC

‘Papu’ Gómez, suspès dos anys per dopatge

L’actual jugador del Monza ha sigut sancionat dos anys per les autoritats antidopatge

‘Papu’ Gómez va donar positiu per una substància prohibida després d’un control fet al novembre, abans del Mundial, quan militava en el Sevilla

‘Papu’ Gómez, suspès dos anys per dopatge

EFE

1
Es llegeix en minuts

Alejandro ‘Papu’ Gómez ha donat positiu en un control antidopatge. Així ho han informat les autoritats, que, a més, l’han sancionat dos anys sense jugar a futbol. El futbolista i el Sevilla van tenir coneixement d’aquest assumpte fa mesos, quan els va arribar la notificació, tot i que ha sigut aquesta setmana que han rebut la sanció de dos anys. Una sanció que, als seus 35 anys, podria acabar amb la carrera esportiva de l’argentí.

Un xarop del seu fill

Només tres setmanes després de firmar pel Monza de la Serie A, al campió del món se li ha acabat el futbol per dos anys. Tot per un suposat xarop que va prendre el futbolista una nit en la qual es trobava malament. Els doctors van acudir per sorpresa per dur a terme un control antidopatge. Segons la versió del jugador, dies abans havia passat una mala nit. El jugador va decidir prendre una medicació del seu fill sense consulta prèvia dels metges i l’endemà va acudir a l’entrenament.

Notícies relacionades

Malgrat les al·legacions presentades per ‘Papu’ Gómez per evitar una sanció, les normes antidopatge són molt clares i ha de ser el mateix futbolista el que consulti la llista de prohibicions de l’Agència Mundial Antidopatge (AMA). Aquest comportament no està permès per les autoritats, ja que almenys havia d’haver informat abans de prendre’l.

El centrecampista argentí, de 35 anys, podria veure finalitzada així la seva carrera esportiva.