ACTUALITAT BLAUGRANA

El Barça lluirà la llengua dels Rolling Stones al clàssic contra el Madrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El FC Barcelona lluirà la inconfusible llengua dels Rolling Stones al clàssic del dia 28 d’octubre. Després de Drake i Rosalía, la mundialment coneguda banda britànica és l’elegida per ser a la part central de la samarreta, amb motiu de l’acord de patrocini entre el conjunt blaugrana i la plataforma de música en ‘streaming’ Spotify.

Notícies relacionades

No és casualitat que els Stones siguin els elegits en aquest moment, ja que just divendres, 20 d’octubre, sortirà a la llum el seu nou disc, ‘Hackney diamonds’. Es tracta del primer disc amb cançons noves des del 2005, 18 anys després. Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood ja han presentat la samarreta, que sortirà a la venda el dia 23 i que constarà de 1.899 unitats en qualitat Match i, en edició limitada, tan sols 22.

El logotip dels Stones no només es veurà al clàssic del Barça-Madrid del 28 d’octubre a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, sinó que també serà present al frontal de la samarreta de l’equip femení al partit que es jugarà contra el Sevilla el diumenge 5 de novembre a l’Estadi Johan Cruyff.